SOLUTIONARE EFICIENTA SI RAPIDA A DAUNELOR AUTO.

ITI SUNTEM ALATURI PAS CU PAS.

In cazul in care treci prin situatia neplacuta a unui accident rutier, iti punem la dispozitie o echipa dedicata de experti care se vor asigura ca aceasta experienta sa fie mai usor de depasit, prin fluidizarea procesului de solutionare si gestionarea corecta a fiecarui pas al acestuia.

Ai certitudinea ca problema va fi remediata rapid. Iata beneficiile pe care ti le oferim:

Cum procedezi in cazul in care te confrunti cu un accident auto in trafic?

Iata cateva recomandari simple:

  • Noteaza-ti numarul de inmatriculare al autovehiculului implicat in accidentul rutier.
  • Realizeaza cateva poze de la locul incidentului, cu autovehiculele implicate.
  • Se va completa actul de constatare amiabila si se va face schimb de documente (talon RCA, permis) in cazul in care in accident au fost implicate doar autovehicule.
Exemplu formular constatare amiabila

Mai mult de 2 masini implicate?

  • In cazul in care in accident sunt implicate mai mult de doua autovehicule este necesara prezenta unui echipaj de politie pentru intocmirea unui proces verbal. Cu acest proces verbal beneficiezi de consultanta de daune auto gratuita in locatiile Auto Italia Vest si Auto Italia Colentina.
  • Dupa ce ai intrat in posesia procesului verbal sau a documentului de constatare amiabila, contacteaza consilierul de daune Auto Italia.
  • Odata stabilita data programarii trebuie sa te prezinti intr-una din locatiile noastre cu autovehiculul si cu documentele mai sus mentionate.
  • Dupa realizarea constatarii, colegii nostri de la receptie caroserie se vor ocupa de identificarea necesarului de piese pentru efectuarea reparatiilor.
  • De asemenea in functie de asigurator, poti beneficia de masina la schimb pe toata perioda reparatiei.

*Este posibil ca numarul mare de solicitari sa depaseasca numarul de masini de schimb disponibile, de aceea iti recomandam sa verifici cu consilierul de daune auto disponibilitatea acestora si sa iti faci o programare in prealabil.